Niusy Teksty Galerie Plikownia | Kuchnia i Literatura: spotkanie z Hanami
W ramach cyklu „Kuchnia i Literatura: dla miłośników dobrej kuchni i smakowitej lektury” odbędzie się spotkanie poświęcone kuchni japońskiej połączone z promocją książki „Tradycje kulinarne Japonii”. Gośćmi spotkania będą: Magdalena Tomaszewska-Bolałek – autorka książki, Radosław Bolałek, reprezentujący wydawnictwo Hanami oraz Ewa Marynowska, uczestniczka Szkoły Ceremonii Parzenia Herbaty Urasenke w Warszawie. W programie przewidziano także degustację japońskich krakersów ryżowych i zielonej herbaty. Oprócz tego będzie można kupić inne publikacje Hanami po promocyjnych cenach. Wstęp wolny. Dodaj do: Lista obecności1 użytkowników tam było: Trusio Do listy obecności mogą dopisać się tylko zarejestrowani użytkownicy. Zobacz takżePowiązane tematy: Hanami. Nasze publikacje:
Inne serwisy: KomentarzeIlość komentarzy: 0 dodaj | Użytkownik Szukacz Radio | ||||||