header imageheader imageheader image

Kuchnia i Literatura: spotkanie z Hanami

Początek:Sobota, 02.02.2008, 16:00
Miasto:Warszawa
Lokalizacja:Biblioteka na Zielonym Ursynowie, ul. 6-go Sierpnia 23
W ramach cyklu „Kuchnia i Literatura: dla miłośników dobrej kuchni i smakowitej lektury” odbędzie się spotkanie poświęcone kuchni japońskiej połączone z promocją książki „Tradycje kulinarne Japonii”. Gośćmi spotkania będą: Magdalena Tomaszewska-Bolałek – autorka książki, Radosław Bolałek, reprezentujący wydawnictwo Hanami oraz Ewa Marynowska, uczestniczka Szkoły Ceremonii Parzenia Herbaty Urasenke w Warszawie. W programie przewidziano także degustację japońskich krakersów ryżowych i zielonej herbaty. Oprócz tego będzie można kupić inne publikacje Hanami po promocyjnych cenach. Wstęp wolny.

Dodaj do:

Lista obecności

1 użytkowników tam było: Trusio

Do listy obecności mogą dopisać się tylko zarejestrowani użytkownicy.

Zobacz także

Powiązane tematy: Hanami.

Komentarze

Sposób wyświetlania:

Ilość komentarzy: 0 dodaj

Powered by WashuOS